Per a famílies amb infants

Activitats i tallers

Mitjançant aquestes activitats i tallers, els infants amb les famílies experimentaran i aprendran des d’elaborar colònia natural o sabó de glicerina; crear un jardí de butxaca per a papallones; cuinar amb garrofa, la nostra xocolata; conèixer les olors de la natura i exercitant els sentits a través d’un conte Montessori i moltes altres activitats.

Es realitzen tant en espais públics com privats, i també són una opció original per sorprendre els infants a la seva festa d’aniversari.

  • Enfortir els llaços familiars mitjançant aquestes experiències.
  • Promoure l'aprenentatge experimental i el treball en equip.
  • Fomentar l'apropament i la cura per la natura.
  • Opció original per sorprendre els infants amb una festa d'aniversari diferent.
Vols més informació?Truca'ns

Resolem els teus dubtes

    Deixa'ns la teva pregunta i et respondrem tan aviat com sigui possible.    RESPONSABLE TRACTAMENT: Amalur el jardí medicinal. FINALITAT: Atendre la sol·licitud de l’usuari. LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interessat. CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial. DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s'ajusta a la normativa, pot acudir a l'Autoritat de Control (www.aepd.es). INFORMACIÓ ADDICIONAL: amalur.cat/politicadeprivacitat