De reconeixement de plantes medicinals i comestibles

Passejades botàniques

En aquestes passejades per la regió metropolitana de Barcelona, les persones tindran l’oportunitat d’aprendre a reconèixer les plantes silvestres del seu entorn. Des de les herbes més discretes fins als arbres més majestuosos i descobriran els seus usos medicinals i comestibles. 

A més, aquestes sortides són accessibles amb transport públic, promovent així una opció de desplaçament més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Llocs:

  • Serralada de Marina (Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Montcada i Reixac)
  • Jardí botànic històric de Barcelona
  • Collserola
  • Parc fluvial del Besòs
  • Parcs i jardins de la regió metropolitana de Barcelona
Vols més informació?Truca'ns

Resolem els teus dubtes

    Deixa'ns la teva pregunta i et respondrem tan aviat com sigui possible.    RESPONSABLE TRACTAMENT: Amalur el jardí medicinal. FINALITAT: Atendre la sol·licitud de l’usuari. LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interessat. CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial. DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s'ajusta a la normativa, pot acudir a l'Autoritat de Control (www.aepd.es). INFORMACIÓ ADDICIONAL: amalur.cat/politicadeprivacitat